Drenatge limfàtic

Permet realitzar un tractament limfàtic únic i exclusiu, amb resultats immediats, gràcies al seu sistema d’obertura dels ganglis limfàtics i l’estimulació del buidatge dels seus conductes.

Quan el teixit connectiu perd elasticitat i es retreu, PRESSIONA I OBSTRUEIX el sistema limfàtic.

Una vegada resolta la pressió connectiva s’allibera l’estenosi ganglionar i del conducte limfàtic, aquests poden recuperar la seva eficiència de retorn.

El sistema limfàtic es torna més eficient, pot drenar millor, s’optimitzen les vies d’eliminació i això genera un augment del nombre de miccions per part del pacient i una eliminació major d’orina, símptoma inequívoc d’eliminació limfàtica.

La reducció del volum corporal produït per retenció limfàtica, “és una realitat”, activant-se en cada tractament.

Tractament sistema circulatori

S’han de destacar dues accions principals:

1. Efecte fibròlisis sobre el teixit connectiu; genera alliberament de les compressions connectives que comprimeixen i executen una estenosi de petits i grans vasos, obstruint el retorn i causant retenció, extravasació de líquid, dilatació venosa, varius, pesadesa, augment de pes, empitjorament de la cel·lulitis, etc.

Quan Esthetic-Plus allibera la compressió connectiva sobre el sistema venós, aquest es torna eficient. La retenció hídrica dóna pas a un drenatge correcte i millora la simptomatologia del pacient. S’hi suma l’activació que executa la màquina sobre el sistema limfàtic, fent que els dos sistemes més importants de retorn, drenin correctament.

2. Efecte bomba: cada premut realitzat per Multitherapy Esthetic-Plus genera un efecte bomba ÚNIC I EXCLUSIU sobre el sistema circulatori. Cada bombatge vascular activa el retorn venós, impulsant la sang venosa en el sentit fisiològic de retorn. Això genera una resposta molt important d’eliminació general i local de líquids estancats.

Amb el tractament circulatori que ofereix Multitherapy Esthetic-Plus es millora la circulació venosa des de la primera sessió.

En les sessions posteriors l’optimització del sistema vascular es converteix en una realitat.

Els símptomes indesitjats de la mala circulació, comencen a desaparèixer.

Apareixen molts símptomes positius: cames més lleugeres, desaparició de dolors circulatoris, millora impressionant de la claudicació intermitent, desaparició per complet de rampes nocturnes, etc.

En millorar la circulació, es beneficia tot l’organisme, hi ha una augment d’OXIGENACIÓ, una millor NUTRICIÓ, s’accelera la regeneració, amb una òptima recollida de residus tòxics metabòlics.

Es beneficia el sistema múscul-articular, sistema connectiu, teixit adipós i teixit dèrmic.

És per això, que la pell canvia de manera radical després de la primera visita, la pell es presenta amb més brillantor, desprèn més vida, millor hidratació.

Tractament de cel·lulitis

Els efectes de REGENERACIÓ I RECUPERACIÓ del col·lagen atrofiat, present en el teixit cel·lulític, causa primària de la pell de taronja, fan de Multitherapy Esthetic-Plus una poderosa màquina contra la cel·lulitis, els seus resultats la fan INCOMPARABLE amb altres aparells.

Reforça el tractament anticel·lulític, seu EXCEL·LENT efecte sobre el sistema limfàtics i circulatori, permet drenar el líquid immobilitzat a la cel·la connectiva que encapsula els adipòcits, abocant l’acumulació de líquid al torrent venós, aquí, Multitherapy Esthetic-Plus executa el seu òptim efecte circulatori i permet drenar sense problema el líquid abocat.

La pell de taronja MILLORA EN CADA SESSIÓ, l’efecte beneficiós, és visible des de les primeres visites. En la segona visita, la pell de taronja es mostra menys agressiva, recupera brillantor, resplendor i elegància.

Mobilització i tonificació del teixit adipós

En aquest camp Multitherapy Esthetic-Plus és una màquina única i pionera.

És la primera màquina capaç de treballar les tres capes del teixit adipós d’una forma INDIVIDUAL.

A través d’un sistema de premuts molt curts i ràpids ÚNIC AL SECTOR i patentat per Multitherapy Body Plus.

Pot mobilitzar i tonificar el greix superficial o profund de forma selectiva, sempre de manera eficient, totalment indolora, SENSE produir FLACCIDESA, amb resultats immediats, proporciona al pacient una sensació de benestar considerable.

Quan es realitza el tractament de tonificació, Esthetic-Plus efectua una altra acció d’una importància crucial: -recupera el múscul present sota del teixit adipós.

Aconsegueix recuperar tota la qualitat del múscul perduda amb els anys, conseqüència de la degeneració o engruiximent del sistema connectiu, permetent recuperar la seva tensió òptima, exercint un efecte de tonificació, sosteniment i reafirmació sobre el teixit gras adjacent.

És a dir, amb un mateix programa, amb una mateixa passada, fem tonificació, mobilització i recuperació muscular.

Quan es realitzen tractaments de mobilització i tonificació del teixit adipós, amb el sistema de premuts curts i ràpids, aconseguim un altre efecte important; una hiperoxigenació de la pell, aconseguint un canvi estètic instantani.

Millora la brillantor, la hidratació, textura i llum.

Sempre que es realitzi el tractament de tonificació i mobilització del teixit adipós estem efectuant una teràpia d’OXIGENACIÓ dèrmica.