El Centre FisioCorporal, neix al març del 2011 a Torelló, amb l’objectiu d’acostar la fisioteràpia i els diferents tractaments corporals a les persones i tot això fet de la forma més personalitzada i individualitzada possible, elaborant per a cada pacient, el seu propi tractament segons les seves característiques i necessitats, respectant els tractaments , i per això sense l’impediment de les típiques visites amb temps molt limitats.

A més a més de tot això, al Centre FisioCorporal anem a buscar la causa del problema, no tractant només símptomes, sinó observant la globalitat del pacient, localitzant totes les àrees que poden afectar-lo.

El respecte, honestedat i el tracte proper al pacient, es la base del nostre equip.

Al Centre FisioCorporal per tal d’anar prosperant i poder trobar solucions a totes les patologies que se’ns presenten, com a equip seguim amb formació constant i apostem per l’evidència científica, i per tot això estem especialitzats en tractaments d’última generació que ens permeten solucionar els problemes amb menor temps i millor eficàcia.

També apliquem tots aquests conceptes per treballar sobre el cos en la nostre branca de tractaments corporals, apostant pels millors productes i tècniques.

El centre FisioCorporal està directament vinculat amb la formació de postgrau i màsters universitaris en el camp de la fisioteràpia i medicina amb grans professionals i universitats, i amb el tractament d’esportistes professionals.