MÉS DE 10 ANYS D’INVESTIGACIÓ

Més d’1.000 pacients tractats. Test de diagnosi biomecànic de la lesió primària.

NO INVASIU

Treballem des de la salut amb control total sobre els teixits. Màxima precisió a través del sistema de control numèric.

TOTALMENT INDOLOR

Tractament 100% agradable per al pacient. Activant els mecanismes propis de la persona. Reproduint els estímuls naturals.

RESULTATS al 100%

Obtenció de resultats molt  ràpids. Reducció del temps de recuperació. Amb un sol tractament per setmana. Durabilitat dels efectes beneficiosos aconseguits.

Terapèutic

 CARACTERÍSTIQUES :

Es tracta d’un sistema d’aspiració calibrat: pujada, aguant i baixada. D’aquesta manera podem treballar el teixit en les capes superficials i profundes sense danys habilitant el treball en zones delicades amb total tranquil·litat. Afavoreix l’alliberament de tensions perquè és una tècnica de treball no agressiva però sí profunda. Així mateix, la força i la profunditat s’apliquen de forma progressiva, la qual cosa evita que el teixit es posi en defensa i reaccionant al tractament de forma òptima.

Multitherapy estimula la producció d’endorfines, i sumat a l’acció mecànica alliberadora sobre el teixit,així donncs,  la millora es presenta de forma immediata.

Disposa de control numèric que ens permet saber a cada moment la força de mecanoterapia aplicada en el teixit. El disseny d’aplicadors específics, ens habiliten a l’adaptació concreta en tot tipus d’articulació i a la topografia particular de cada zona del cos.

 

Fisium Multitherapy    Esthetic Multitherapy