En els nostres dies, la Indiba Activ Pro Recovery és un dels tractaments més veloços i efectius tant en patologies agudes com a cròniques, osteoarticulars i musculars. Emprar la IndibaActiv Pro Recovery significa triar una tecnologia avançada, científicament provada i patentada que està revolucionant el planeta de la fisioteràpia.

En el cor del mètode es troba un principi revolucionari que actua de forma natural i no invasiva. Es tracta per tant d’un tractament absolutament fisiològic i sense contraindicacions.

Indiva Activ és per tant entre els millors tractaments en l’esport professional, en l’àrea de la preparació atlètica, la prevenció o recuperació d’una lesió article-traumàtica.

INDIBA® Motion és utilitzat pels atletes professionals i les persones que participen en esports d’alt nivell competitiu o activitats en les quals el sistema múscul esquelètic està treballant al límit. Esportistes com Rafa Nadal, Leo Messi, Gomez Noya, Fernando Alonso, Valentino Rossi, Puyol, Garbiñe Muguruza, Pau Gasol, etc, porten anys usant aquesta tècnica amb resultats sorprenents.

Javier-Gomez-Noya-Indiba
La companyia treballa amb especialistes de les universitats líders en medicina esportiva, fisioteràpia i traumatologia. No obstant això, podem destacar que INDIBA®*Motion així mateix pot ser usat tant pels atletes d’elit com per persones aficionades a qualsevol esport, en el tractament de lesions.

INDIBA® Motion s’ha desenvolupat com a resultat de l’aplicació de INDIBA® Therapy en la millora de la flexibilitat del sistema tendinós i múscul articular. Aquesta tècnica s’ha desenvolupat en el planeta professional d’alt nivell esportiu i també s’utilitza en la fisioteràpia tradicional, a causa dels resultats aconseguits.

indiba activ tractament

La tècnica es veu reforçada amb el suport de renovadores tècniques desenvolupades específicament per al sistema INDIBA®ProRecovery. Amb l’aplicació de la tecnologia patentada i teràpia manual activa, es crea una immillorable recepció activa dels avantatges del nostre sistema.

Avui dia la teràpia Indiba Activi està reconeguda com un dels tractaments més ràpids i efectius tant en nosologies agudes i crono

icas, osteoarticulars i musculars. Triar Teràpia INDIBAActivi significa triar una Tècnica Avançada, a nivell científic provada i patentada, que està revolucionant el món de la fisioteràpia d’elit i no tan d’elit.

En el cor del mètode es troba un principi revolucionari que actua de forma natural i no invasiva des de l’interior del teixit biològic, activant els processos antiinflamatoris i de reparació tissular del propi organisme, sent un tractament completament fisiològic i sense contraindicacions.

Especialment està indicat per a:

•  Tendinopatía d’espatlla
•  Sindrome subacromial
•  Capsulitis Retractil
•  Epicondilitis
•  Epictrocleritis
•  Sindrome del Túnel Carpià
• Dolor Cervical
• Dolor Lumbar
•  Bursitis
•  Tendinapatia Rotuliana
•  Tendinopatia Aquil·lea
•  Osteoartitis

L’ús dels equips INDIBA® ProRecovery assegura l’acceleració dels processos de curació , l’alleujament immediat del dolor i la reducció del temps de restauració.

Resultats des de la primera sessió
Gràcies al poder i a l’eficiència de la Indiba ActivPro Recovery la minoració del dolor és immediata i el temps de restauració disminueix significativament.

Els pacients aconsegueixen resultats tangibles des de la primera sessió, amb una millora immediatament i una reducció evident de les zones inflamades, la qual cosa porta a una rehabilitació més efectiva. Un programa de poques sessions de tractament és suficient per a la recuperació total.

Reducció del temps de la teràpia:L’absència de dolor permet un tractament profund, afavorint una acceleració en la restauració, la reducció del dolor i uns resultats més estables. L’estímul continu d’energia causada per INDIBA® Therapyescurça els períodes de recuperació.

No té efectes secundaris: L’augment uniforme de la temperatura generada per l’elèctrode està lliure d’efectes secundaris i de reescalfar els teixits. En conseqüència, la teràpia, àdhuc es pot repetir múltiples vegades durant el mateix dia, la qual cosa afavoreix l’acceleració del temps de restauració.

Amb el sistema INDIBA® ProRecovery, els teixits són tractats amb elèctrodes especials capacitius o resistius. Un complet conjunt d’elèctrodes de diferents grandàries permet dirigir un tractament profund i eficaç en qualsevol una part del cos, incloent zones a les quals no és possible accedir amb cap altra teràpia.

Els nivells d’energia del nostre sistema són ajustables durant el tractament, podent emmotllar la teràpia a les necessitats del pacient i la contestació dels seus teixits.

Com funciona Indiva Activ?
El sistema INDIBA®, és una tecnologia no quirúrgica única i patentada. La teràpia associada a la tecnologia es basa en el subministrament de corrent tèrmic i no tèrmica als teixits a través d’una sèrie d’elèctrodes capacitius i resistius.

INDIBA® té una llarga història d’innovació mèdica la tecnologia de la qual basi és l’ús de Ràdio Freqüència a una freqüència de 448 kHz. Aquesta és la base per als canvis cel·lulars que condueixen als excel·lents resultats sobre el teixit que ajuden una sanació més ràpida, reducció del dolor i al retorn a l’activitat.

Els efectes tèrmics i no tèrmics de la tecnologia INDIBA®, combinada amb les capacitats actives de la teràpia manual, usa els propis processos de curació del cos en el reequilibri de les cèl·lules danyades.

INDIBA ®Therapy ha provat tenir un èxit particular en patologia Sub-aguda, aguda i crònica dins de l’àmbit de la Medicina de l’Esport, Fisioteràpia i Rehabilitació.

A través del corrent altern, El sistema INDIBA®genera un moviment dels ions a l’interior del teixit i restableix el potencial elèctric de membrana cel·lular.

El primer benefici de INDIBA®*ProRecovery és que els resultats s’aprecien des de la primera sessió: el sistema proporciona una reducció significativa del dolor i dels processos inflamatoris.

Els teixits tractats amb INDIBA®*ProRecovery es beneficien dels efectes terapèutics a causa de la transferència d’energia biocompatible, que equilibra els potencials de membrana dels nociceptors i les fibres inquietes, bloquejant estímuls de dolor amb la consegüent minoració en el dolor.

La interacció amb les activitats de la membrana augmenta els intercanvis iònics i actua estimulant el metabolisme de la microcirculació. Això condueix a la proliferació primerenca de les cèl·lules sanes per a la reparació dels músculs i tendons, així com la reabsorció dels hematomes.

Tots i cadascun dels efectes han estat documentats per estudis clínics que ofereixen un excel·lent suport per a la recuperació de lesions en els camps de la fisioteràpia i rehabilitació, a causa de l’eficàcia terapèutica de INDIBA®*Therapy sobre els símptomes de dolor i en la millora funcional.