Aprendre a volar

La majoria de nosaltres tenim feines sedentàries, en conseqüència hi ha hagut un augment per l’interès pe

r a la pràctica de l’esport i/o per continuar mantenint-se físicament bé.

Tots ens plantegem els nostres reptes personals però no és una tasca fàcil assolir el que ens proposem. La falta de temps en el nostre dia a dia, desconeixement de les nostres capacitats, de mètodes d’entrenament o simplement la falta de voluntat a vegades podrien fer fracassar els nostres intents.

Sens dubte ens ajudarà algú que organitzi la nostra activitat física per optimitzar l’estona d’entrenament que disposem, que mesuri la nostracapacitat física, que conegui els millors sistemes per treure’ns el màxim rendiment i per sobre de tot, que ens sàpiga motivar. Un entrenador personal és la millor fórmula per arribar on ens proposem.

Entrenador i esportista junts

La figura del coach esportiu es basa en un vincle entre l’esportista i l’entrenador essent i fent un tipus d’activitat o exericici físic personalitzat. Tot buscant la màxima optimització del temps i l’assoliment d’aquell objectiu que ens hem proposat. L’entrenador Personal ajusta i supervisa en tot moment l’evolució, les necessitats i les preferències que el client se li escauen millor per a la seva progressió. Junts podem arribar molt lluny.

Motivació:

Quan un professional de l’esport i la salut et recolza i et proporciona els coneixements i la confiança suficient, s’involucra en els teus objectius, t’ajuda aconseguir-los, optimitza els recursos idonis per a tu, estem fent èmfasi a la paraula capacitat de “motivació”.

Seguretat:

L’Entrenador Personal t’ajudarà en cada moment a realitzar els exercicis amb una tècnica i execució correcta, controlant en cada moment la teva situació, vigilant de prop la postura o posició durant l’entrenament insitu o no, i donant-t’he les premisses necessàries. D’aquesta manera aconseguim una comunicació més fluida entre el client i l’entrenador.

Eficàcia:

L’entrenador tracta d’obtenir els majors resultats i millora possible, optimitzant el màxim el temps i rendiment. Selecciona i escull els exercicis i mètodes d’entrenament més adequats per a tu i alhora t’aportaran els majors beneficis possibles, així com la duració i la combinació d’aquests. Realitzarà la millor programació possible per aconseguir els reptes que et proposis.

Compromís:

L’entrenador assumeix el major grau de compromís, i el client s’ha d’involucrar al màxim amb l’entrenament per tal d’aconseguir allò que ens hem proposat i de forma satisfactòria. La constància i el feedback, formen part del nostre compromís.

Varietat:

La monotonia en moltes ocasions fa acte de presència en la nostra rutina, aquí l’Entrenador Personal ens donarà un tomb de versatalitat i complexitat a les d’hores d’entrenament, amb la suma idònia d’entrenament heterogeni, personalitzat i motivant!

_____________________________________________________________________________

 RENDIMENT:

Planificació, programació i evaluació esportiva individualitzada.

Planifico entrenaments tant per a esportistes populars, amateurs com professionals. Des d’un simple assessorament global fins entrenaments específics perfectament mil·limetrats en els que faig seguiment dia a dia, sensació a sensació.

Una planificació esportiva individualitzada és l’eina essencial de qualsevol activitat esportiva amb èxit. L’entrenament no és excepció; si l’entrenador i l’esportista en el seu programa volen aconseguir els objectius fixats, necessitem saber: on erem, on som i on volem arribar; i constantment vetllar perquè la suma de factors elementals individuals segueixin el mateix camí (l’entrenament, el descans, la dieta, les capacitats físiques, la psicologia…), sense un/a l’altra estarà condicionat i viceversa.

L’esforç que nosaltres volem pagar a costa d’hores d’entrenament i l’ambició personal són els pilars fonamentals per gaudir i superar-se dia a dia.

Quin esport vull planificar?

·Nivell popular, amateur o professional

·Atletisme
·Trailrunning
·Ciclisme
·BTT
·Duatló
·Triatló
·Natació
·Esports d’hivern
·Esports d’equip
·Esports de raqueta

Preparació per a qualsevol tipus d’oposicions: Policia, Bomber, Agent Rural… i per alumnes aspirants a CAFE (Ciències de l’Activitat Física i Esport).

SALUT I ESPORT

Esport i salut. Un camina al costat de l’altre.

Preparo entrenaments personalitzats i dirigeixo sessions tant individuals com en grup. Dirigit a totes aquelles persones que busquen… trobar-se bé, portar una vida sana o simplement sentir-se més a gust amb el seu cos.

Salut i esport són dos nexes d’unió. L’activitat física i l’esport van lligats de la mà. Ens hem de poder sentir amb vitalitat cada dia, cal moure’ns! Desconnectar, alliberar endorfines i activar l’organisme és vital per sentir-nos VIUS. Ja sigui caminant per algun sender, nedant al mar, pedalant pels camins rurals… La qüestió és moure l’esquelet.

Salut i empresa

Practicar esport aporta diferents beneficis, per exemple: millorar la nostra actitud a la feina. Sovint, l’entorn laboral ens fa sentir apàtics, falta de ganes, motivació… per afrontar les obligacions cotidianes. Cal que posem millores a l’assumpte i analitzem els motius pel qual ens succeïx això. La falta d’energia per afrontar cada jornada, unit a la falta de son i pressió laboral, habitualment són una suma d’incovenients que amb la pràctica d’activitat física i esport pot fer-nos rendir molt més.

Recuperació i readaptació a l’esforç

La recuperació i posada apunt de nou, després d’una intervenció quirúrgica, lesió esportiva o domèstica… en moltes ocasions no la fem del tot apropiada; és important ser constant i no desestimar aquelles hores d’inversió en el nostre cos sinó invertint tot el temps necessari per retornar a la normalitat el més abans possible.

En aquest sentit, un professional ens conduirà de la manera més ràpida i satisfactòria a una recuperació òptima del nostre cos.

Com i on estar en forma?

·Podem fer-ho de manera individual, amb grups reduïts i també amb grups grans.

·Córrer
·Pedalar
·Nedar i/o aprendre’n
·Caminar
·Enfortir el cos
·Estirar
·Entrenament amb suspensió (TRX)
·Potenciar el CORE (Entrenament funcional i PILATES) ·Prevenció de lesions.
·Fent salut.

·Hi ha molts llocs on posar en forma la nostra màquina. Outdoor, a un centre de Salut i Fitness, a l’empresa, a domicili…