Cada cop es pren més consciència del paper que l’alimentació juga en la salut, i s’estan posant en pràctica accions per corregir hàbits incorrectes que han arrelat a la nostra societat. La prevenció i l’educació esdevenen els pilars fonamentals per a assegurar el benestar alimentari de les persones.

Treballem dins de 4 àrees l’educació nutricional: nutrició clínica, restauració col·lectiva, promoció per la salut i formació en matèria de seguretat alimentària.

1. Assesorament nutricional i diatètic

L’adquisició d’uns bons hàbits alimentaris son la base per gaudir de salut i qualitat de vida.

QUI HI POT ESTAR INTERESSAT?

Persones que volen conèixer i millorar el seu estat de salut i/o per tractar alguna alteració patològica com:

Sobrepès i obesitat  ,Hipertensió Arterial , Colesterol i Hiperlipèmies, Patologies renals, Diabetes, Malalties i/o trastorns de l’aparell digestiu, Malalties oncològiques , Alimentació en les diferents etapes de la vida, Embaràs i lactància , Post part ,  Alimentació del nadó ,Menopausa , Envelliment ,Alimentació i esport (tant esportistes amateurs com professionals),  Alimentacions alternatives…

 

COM TREBALLEM?

La metodologia es basa en la combinació única dels aliments, sense considerar la utilització de productes addicionals.

A partir d’un  qüestionari complet i sistemàtic, podrem conèixer els seus hàbits i aspectes fisiopatològics. Mitjançant un estudi exhaustiu de la composició corporal (utilitzant la última tecnologia en bioimpedància) coneixerem la seva composició corporal i metabolisme basal.  A partir d’aquesta informació elaborarem el Pla d’Actuació Nutricional més adequat per a cada cas.

Oferint sempre flexibilitat i personalització de la dieta i seguiment periòdic consensuat amb el pacient per valorar l’efectivitat de les pautes d’alimentació prescrites.


2. Restauració col.lectiva

Assessorament a tot tipus de col·lectius per aconseguir un bon control de qualitat en l’organització, planificació, producció, transformació, conservació i distribució d’aliments.

SERVEIS QUE OFERIM:

Confecció de menús i seguiment

Revisió de menús dels que ja disposa el centre educatiu

Derivacions de menús per determinades patologies, intoleràncies i al·lèrgies

Elaboració de protocols per diferents situacions d’emergència

Complementacions d’esmorzars i sopars


3. Promoció per la salut

Una bona eina de prevenció és fer pedagogia i educació. Oferim cursos a la carta, tallers teòric-pràctics i xerrades (tant en centres públics com  privats)

TEMÀTICA MÉS SOL.LICITADA:

 • Alimentació i Esport
 • Alimentació i Menopausa
 • Alimentació en les Diferents Etapes de la Vida
 • Alimentació i Càncer
 • Alimentació i Diabetis
 • Alimentació i Dislipèmies
 • Mites Alimentaris
 • Etiquetatge dels aliments
 • Coccions saludables
 • Dietoteràpia
 • Altres temes  a demanda


4. Seguretat alimentaria

Formació en nutrició , higiene i seguretat alimentaria a tot tipus d’indústries del sector alimentari, complint així el reglament (CE) 852/2004 referent a les normes d’higiene relatives als productes alimentaris.

1.- FORMACIÓ DE MANIPULADORS D’ALIMENTS

La formació dels manipuladors d’aliments ha de ser específica, és a dir, ha d’estar relacionada amb: sector d’activitats de l’empresa, la tasca que realitzen, els riscos que les seves activitats comporten per a la seguretat alimentaria i de forma continuada per tal de: garantir que els coneixements adquirits no es perdin, actualitzar la formació d’acord amb les exigències de cada lloc de treball i les noves normatives, corregir aquells punts més febles en matèria d’higiene alimentària que cal millorar dins la mateixa empresa per oferir un millor servei i ser més competitius i ampliar coneixements orientats a la implantació del sistema APPCC (Anàlisi de Perills i Punts de Control Crítics).

2.- IMPLANTACIÓ D’AUTOCONTROLS i SISTEMA D’ANALISI DE PERILLS i PUNTS DE CONTROL CRÍTIC (APPCC).

El mètode que utilitzem és a partir d’una Auditoria Inicial a l’empresa , realitzem una recopilació de dades i disseny de la documentació del sistema. Seguidament implantem el sistema a l’empresa, el verifiquem a través d’una auditoria final i periòdicament es fa un seguiment del Sistema APPCC.